Sunday, May 14, 2006

(24.6.05)

Dia 23, 5 del matí, sona el despertador, altrament dit desesperador per la desesperació que produeix a aquell qui el sent. Mare meva, m'en havia anat a dormir a les 2 i ja eren les 5, a més a més veniem de la Seu de passar dos bons dies però cansats. La questió és que vaig pegar un vot i cap a la dutxa a despejarme, després d'agafar tot el necessari cap a Port Aventura que hi falta gent!!! Arribo a l'estació i em trobo am el Caxondo del CAPDEVILEEEEEEEEE!!!!! Després vam anar arribant un darrere l'altre, vam comprar bitllets i cap a Tarragona on posteriorment fariem transbord cap a Port Aventura. El dia genial, tot va anar molt bé!!!! tothom va sortir amb un somriure!!! La tornada va ser més problematica, teniem pensat quedar-nos a Tarragona i agafar el tren de les 11 i mitja però per culpa d'un error humà de la senyora que donava els bitllets vam tenir que pillar el tren fins a Lleida amb presses i corrents!! Enkara rai que vam tenir sort!!! Al tornar vam montar marroneo a la atención al cliente però no va servir de res!!!
Després vam passar un impass d'aburriment mentre la Maria anava dient: els petardos són una merda!! els haurien dde prohibir!! nyiiiiii!!! si o no Marieta?
Finalment crec que van anar a pegar-se un xapuzon a la piscina de la Carla però aquesta ja és una altra historia.... Gràcies a tots per fer-me passar un bon dia!!! Adew i fins un altre post!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home